vineri, 18 septembrie 2020

Elasticizer Philip Kingsley si sampon antimatreata


Adăugați o legendă

Tratamentul intensiv de hidratare imi facea cu ochiul demult! Asa ca, am ales ca il incerc si eu si sa  vad daca e chiar asa bun pe cat de laudat e.
Textura e una  cremoasa, mirosul e unul fresh floral, si se simte hidratarea de la prima utilizare. E indicat sa il aplicam pe firul de par, inainte de samponare si sa lasam sa actioneze 10-20 minute. Eu am lasat cam o ora, fiind ocupata cu bebelusul meu, am uitat ca il aveam pe par.

Nu a fost nimic gresit, ba din contra parul l-a lasat mai moale, mai fin si usor de pieptanat. Sincer nu am vazut minuni intamplandu-se cu parul meu, desi era asa de laudat pe toate retelele de socializare, incat am zis ca e musai sa il incerc si eu.

Pe viitor nu l-as recumpara, din punctul meu de vedere mai mult decat un balsam de par nu e. Adica descurca firul de par, dar de reparat sau altceva nu e cazul. In schimb , da!! La gama Olaplex nr 3 mai ales am vazut rezultate, si cred ca il voi recumpara cat de curand, chiar daca nu mai sunt blonda.



Samponul antimatreata e destinat scalpului cu matreata uscata, cu senzatia de mancarime si uscaciune. Are un miros de citrice si culoare transparent-galbuie. Il aplic de 2 ori , las sa actioneze cateva minute, apoi clatesc. De la prima utilizare m-a scapat de neplacuta matreata si parul l-am simtit mai curat si am putut sa stau cu el si 4 zile pana la urmatoarea spalare.


Cantitatea e de 250 ml , dar destul de spornic.

Cum e insa obisnuit parul meu ,la cateva spalari se invata cu produsul si se duc si rezultatele! Asa ca,  matreata a revenit ,si acest sampon nu prea a mai avut efect la mine.


Pe viitor nu stiu daca l-as reincerca , as prefera alt produs profesional dar mai ieftin,vazand ca si acestea scumpe nu au rezultatele promise de foarte multe ori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CLEAN WITH ME | MOTIVATION CLEANING