vineri, 31 decembrie 2021

Kit Olaplex nr.3,4,5,6 -review




 Am folosit produsele Olaplex pentru ingrijirea parului deteriorat , profitand de acest kit cu mini produse  :
Nr.3 -  Tratament pre spalare
Nr 4 -Sampon 
Nr. 5- Balsam 
Nr.6 - Leave -in 



Am folosit si inainte  tratamentul  pre spalare si am fost   multumita  de rezultatele avute, dar restul gamei nu l-am folosit .

Samponul hidrateaza destul de bine, dar pentru tipul meu de par a fost un esec.. lasandu-l prea greoi si parca nespalat.

Balsamul de par  hidrateaza   bine, lasand parul moale si usor de coafat.

Tratamentul leave-in  e foarte spornic, se aplica putin produs si  hidrateaza mult mai bine decat balsamul  putand fi aplicat atat pe par umed cat si pe par uscat. Nu am observat sa reduca timpul de uscare cu foehnul  , ceea ce mentioneaza producatorii.


Per total nu am fost impresionata de aceasta gama, doar nr 3 l-ar recumpara. Acum  avand parul  cu suvite blonde ma tenteaza sa incerc samponul Purple al lor nr. 4P care   neutralizeaza tonurile galbene din par, aducand acel aspect   de blond rece.

Avand  in vedere pretul produselor destul de mare, nu stiu daca le-as recumpara, incercand in schimb  in ultima vreme doar produse profesionale care se gasesc doar in saloane.  Am eu asa o  presimtire ca sunt mult mai concentrate  decat cele  pe care le gasim online sau in magazinele fizice.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CLEAN WITH ME | MOTIVATION CLEANING