joi, 20 ianuarie 2022

Am incercat produsele pentru par Function of Beauty

Am achizionat  setul de produse Function of Beauty , create special pentru nevoile parului meu! Mi-a placut ca nu au parabeni, sulfati, sunt vegane, netestate pe animale  si testate dermatologic.
Intai de toate trebuie sa completati chestionarul de pe site ul lor pentru a descoperi gama de produse care vi se potriveste in functie de tipul de  par, nevoile lui, asteptarile voastre de la produse.

In plus puteti alege si nuanta produselor , culoarea lor cat si mirosul lor , ce aroma sa aibe, ceea ce mi se pare foarte  interesant.

E usor si nici nu va trebuie mult timp!! Apoi am plasat comanda iar in 3 saptamani am ridicat-o de la Posta! Produsele sunt made in USA  si de asta dureaza mai mult pana au ajuns!

Folosindu-le de ceva vreme , nu am reusit sa le mai pozez , dar incarc aici pozele pastrate pe contul de Instagram, sa vedeti si voi cat de dragut poate fi chiar si ambalajul in care vin.





Atat samponul cat si balsamul vin in sticle de plastic transparente , la care atasati pompite de dozare, foarte dragute si practice. De ele am aflat de pe un cont drag de Youtube al lui Annie pe care o urmaresc cu drag si care  e interesata  de folosirea unor produse cat mai naturale atat pentru ten cat si pentru par.


Se consuma destul de greu , iar sistemul de dozare le face spornice.Mirosul este unul subtil care persista totusi in par si a doua zi de la spalare.
Per total mi-au placut si cred ca le voi recumpara in viitor.


Samponul face destula spuma, este spornic si lasa o aroma placuta in par.
Acum ma tenteaza samponul mov al lor  pentru atenuarea  nuantelor galbene din parul cu suvite blonde  sa il achizitionez, doar ca avand atatea produse pentru apr, momentan astept sa le termin pe acestea si apoi sa comand altceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CLEAN WITH ME | MOTIVATION CLEANING